Internet Explorer 8 Beta testers gezocht - ISV blog-voer
Zoeken binnen blogs.microsoft.nl

ISV blog-voer

Internet Explorer 8 Beta testers gezocht

Aug 06 2008, 08:31 AM

Voor ISV’s die Internet Explorer 8 testen heeft het team een manier opgezet om bugs direct te melden bij het IE team. Om dit te doen moet je lid worden van het IE8 Technical Beta programma op Microsoft Connect. Registreren is nodig om lid te worden van join Connect.

 image

In een blog post, Wanted: IE8 Beta Testers, legt Program Manager Allison Burnett uit wat dat de volgende beta een breder publiek gaat zoeken.

Een post van Maart Internet Explorer 8 Beta Feedback gaf een aantal manieren om feedback te geven inclusief een publiek referendum (lijkt wel overgewaaid uit NL), rapporteren van een Webpage probleem, nieuwsgroepen en geautomatiseerde klant feedback.

Feedback is belangrijk voor het team gezien de veranderingen in Internet Explorer 8 om Internet standaarden ‘by default’ te ondersteunen boven de Microsoft protocollen. IE8 zal default compatibel zijn met Web standaarden zoals CCS 2.1 en HTML 5.

Je kan een ‘metatag’ toevoegen op site nivo of individuele pagina’s  zodat de IE8 browser de pagina zal renderen zoals het zou doen in Internet Explorer 7. Voor meer  information over de symptomen en details zie Your Web site may not display correctly in Internet Explorer 8 Beta 1. Meer over compatibiliteit, zie Internet Explorer Compatibility.

Joel on Software heeft een artikel gepost welke uitlegd wat de gedachtengang achter dit proces is van de veranderingen Martian Headsets.

Meer info over hoe je website klaar te stomen voor IE8 Is Your Site Ready for Internet Explorer 8?

 

Mark

Opgeslagen onder: ,
Wat denkt u?

(Verplicht) 

(Verplicht) 

(Optioneel)

(Verplicht) 
CaptchaCube Vraag:


Antwoord: