Student Advantage - Educatie blog Michael
Zoeken binnen blogs.microsoft.nl

Educatie blog Michael

Student Advantage

Oct 15 2013, 03:17 PM

Vanaf 1 december 2013 kan iedere onderwijsinstelling die Office 365 ProPlus of Office Professional Plus heeft uitgerold voor al hun medewerkers en docenten, Office 365 ProPlus gratis aanbieden aan studenten. Dat betekent dat alle studenten en scholieren vanaf 1 december via de eigen onderwijsinstelling gratis kunnen beschikken over Office 365 zowel op school als thuis. Met dit nieuwe Student Advantage aanbod krijgen scholieren en studenten beschikking tot dezelfde productiviteitsprogramma’s en diensten die over de hele wereld door de Fortune 500 bedrijven worden gebruikt.

Studenten van vandaag zijn de medewerkers van morgen. Microsoft vindt het belangrijk dat juist onze toekomstige generatie is voorbereid met de technologie die ze later ook in het werkende leven nodig zullen hebben. Uit recent onderzoek van IDC* in opdracht van Microsoft blijkt dat de kennis van Office 365 door de huidige en toekomstige werkgevers wordt genoemd als de # 3 benodigde vaardigheid voor toekomstige werknemers.

Lees meer over het Student Advantage aanbod in deze blog.

Student Advantage bestaat uit een aantal verschillende producten en diensten. Het biedt studenten de cloud based productiviteitsmiddelen die hun helpen om op een efficiënte manier te communiceren en samen te werken. Toegang te hebben tot opdrachten in gedeelde werkomgevingen, synchroniseer je notities in OneNote en meer:

·         De volledige versie van de bekende Office programma’s Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access

·         Deze Office 365 ProPlus licentie is een user-based licentie die een student op maximaal 5 pc’s of Mac’s en 5 mobiele apparaten zoals een iPhone of Android smartphone mag installeren

·         Office 365 ProPlus draait op je pc, niet in de browser of op een remote server. Met Office 365 ProPlus loggen de gebruikers in op Office. Zo krijgen ze toegang tot hun roaming instellingen en kunnen ze snel hun documenten openen die zijn opgeslagen in SkyDrive Pro (onderdeel van SharePoint). Ze kunnen ook de lokale opslagruimte van hun computer gebruiken.

·         Met de click-to-run-technologie van Office 365 ProPlus kunnen studenten de Office-applicatie streamen naar een andere pc, bijvoorbeeld in de bibliotheek, en kunnen ze binnen enkele minuten aan de slag.

Wil je gebruik maken van dit aanbod, neem dan contact op met je instelling.

* Het volledige IDC onderzoek vindt u hier.

Wat denkt u?

(Verplicht) 

(Verplicht) 

(Optioneel)

(Verplicht) 
CaptchaCube Vraag:


Antwoord: