Welkom op de IT Pro Community blog! (Tony Krijnen) - IT-professional Community Blog
Zoeken binnen blogs.microsoft.nl

IT-professional Community Blog

Welkom op de IT Pro Community blog! (Tony Krijnen)

Apr 24 2008, 08:53 AM

Van harte welkom op de IT Pro Community blog!
Waarom start Microsoft een community blog kun je je afvragen? Eigenlijk tweeledig. Aan de ene kant zijn er veel IT Pro's die een blog hebben waar ze schrijven over de techniek waar ze mee aan de slag zijn maar waar de blog wellicht in de grote stortvloed op het Internet wellicht gemist wordt. Door een platform te bieden waarop hun blog ook gepost kan worden hopen we dat men gemakkelijker kan worden gevonden. Dan is er een tweede belangrijke reden en dat is de groep mensen die wel zou willen bloggen maar hier eigenlijk te weinig tijd voor hebben. En als je maar 1x in de zoveel tijd eens iets post gaat het niet echt leven. Omdat dit een blog is van de IT Professionals van Nederland waar meerdere mensen blogs posten is het niet zo belangrijk om vaak te posten.

Dus wat zoeken wij?
Mensen zoals jij! IT Professionals die het leuk vinden om een technisch stukje te schrijven en dat te delen met collega IT Pro's. Via de blog kan er dan weer op gereageerd worden en ontstaat een leuke discussie waar wij (Tony & Daniel) natuurlijk ook graag feedback geven.

Hoe werkt het?
Helaas kunnen we niet iedereen die graag een stukje willen posten even een account geven op onze community blog server. Dus dat betekend dat wij het stukje voor jou moeten plaatsen. Stuur je blog post naar Tonykrij@microsoft.com en/of Danielvs@microsoft.com en dan plaatsen wij het op de blog site met uiteraard "Van [jouw naam] ontvingen we de volgende blog post: [jouw tekst]. [Jouw naam] is een [jouw rol] bij [jouw bedrijf]. Meer informatie kunt u vinden op [voornaam]'s website [jouw url].
In die zin geeft het jou als persoon en eventueel je eigen blog ook exposure.

Voor verdere vragen en natuurlijk blog posts stuur een berichtje naar Tonykrij@microsoft.com en/of Danielvs@microsoft.com!

Thanks!

Opgeslagen onder:

Commentaar:

IT Pro Community Blog gelanceerd! zei:

Pingback from  IT Pro Community Blog gelanceerd!

# April 24, 2008 11:54 AM

Ivan Versluis zei:

Pingback from  Networknet IT Pro Community Blog gelanceerd!

Hoi Tony,

Ik ben heel erg blij met dit initiatief en ik hoop dat we met elkaar een succesvol forum zullen maken. Ik zie het succes van forums zoals VMUg.nl en ik zou graag met deze nieuwe community hetzelfde willen zien.

Zoals als reeds aangegeven in mijn blog zou ik graag een steentje bij willen dragen hier op IT Pro Community blog.

Best regards,

Ivan

PS: delete de vorige reply ;-). thanks

# April 25, 2008 11:11 AM

ShelLuser zei:

Een hele goede opzet.

Ik vind het een zeer positieve ontwikkeling hoe Microsoft momenteel openstaat voor input van haar gebruikers en ons alle middelen geeft om deze kenbaar te maken.

Natuurlijk kan je (en mag je vind ik) niet verwachten dat alles wat jullie voor handen krijgen ook opgepakt wordt, maar ik vind het gegeven op zich een stap in de goede richting.  En laten we wel zijn; er zijn al voorbeelden te vinden waarbij jullie wel duidelijk een idee vanuit de "community" (ok ok...  vanuit de grote groep eindgebruikers.. (waarom altijd alles zo Engels?)) hebben opgepakt en toegepast.

Afin, ik denk dat ik eens een poging ga doen om te zien wat er van komt, lijkt me leuk. Context; ik run een klein IT bedrijf en heb recentelijk (vorig jaar) mijn Solaris x86 servers naar Windows 2k3 overgezet.  ...toen ik even daarvoor had ontdekt hoe fijn het is om een 3 jaar oude Linux distributie (verplicht; anders geen support meer) te upgraden naar de huidige versie. Nee, dit is geen "troll" en geen "fanboy talk". Installeer software van -nu- op een OS van "gisteren" zoals XP en het werkt. En probeer dat dan eens op Linux...

Afin, tegen mijn verwachting in ben ik momenteel een zeer tevreden gebruiker van Windows 7 professional en Office 2010 klein (Word, Excel, OneNote (FANTASTISCH programma!) en PowerPoint) en steek die mening ook niet onder stoel of banken.

En nu tijd om de rest van jullie blog te bekijken; ik ben zeer gecharmeerd van de Engelse versie, eens zien wat jullie te bieden hebben.

(mooie captcha btw!)

MvG, Peter

# September 11, 2011 3:15 AM
Wat denkt u?

(Verplicht) 

(Verplicht) 

(Optioneel)

(Verplicht) 
CaptchaCube Vraag:


Antwoord: