Gezelligheid ook onderdeel van de ODC - Matthijs Hoekstra
Zoeken binnen blogs.microsoft.nl

Matthijs Hoekstra

About Life, Microsoft and Everything

Gezelligheid ook onderdeel van de ODC

Feb 13 2008, 10:19 AM

Na een drukke dag met keynotes en goede sessies is er ook tijd voor wat ontspanning. Vanavond was er een feestje georganiseerd in het Tech Museum in San Jose. Daar hebben we onder het genot van wat eten en drinken rond kunnen wandelen in het museum en kunnen socializen met de andere deelnemers.

Voordat we vetrokken naar het feest kwam ik al een aantal Nederlandse deelnemers van de conferentie tegen in het hotel. Dan blijkt ineens dat je mensen persoonlijk niet kent maar wel online veel van hebt gelezen via bijvoorbeeld hun blogs.

S’avonds in het hotel kwamen we nog meer bekende tegen. En blijkt dat sommige actieve bloggers zelfs last hebben van ‘groupies’, erg bizar om te zien.

De volgende mensen heb ik vanavond erg veel lol mee gehad en het was erg leuk om deze mensen beter te leren kennen. Ik ben er vast een paar vergeten maar je komt ook zoveel mensen tegen:

We hebben erg gelachen tijdens een biertje. De 'talk of the day' was toch wel de opmerking van Wouter van Vugt tijdens zijn presentatie op de ODC. Op een gegeven moment maakte hij een opmerking van "Exception handling is for pussies" en daar waren toch heel veel amerikanen door geschokt. Daar heeft hij savonds erg veel opmerkingen over gekregen. Ze vonden zijn presentatie geweldig maar had dat toch echt niet kunnen zeggen. Raar volk die Amerikanen :)

Opgeslagen onder:

Commentaar:

Ton zei:

En nog bedankt voor de introductie lessen "steak eten in de US for dummies". De NewYork strip bij Morton's was helemaal geweldig!

# February 17, 2008 1:51 PM
Wat denkt u?

(Verplicht) 

(Verplicht) 

(Optioneel)

(Verplicht) 
CaptchaCube Vraag:


Antwoord: