TechDays 2012, zeer veel Windows Phone 7 content - Matthijs Hoekstra
Zoeken binnen blogs.microsoft.nl

Matthijs Hoekstra

About Life, Microsoft and Everything

TechDays 2012, zeer veel Windows Phone 7 content

Feb 05 2012, 06:36 PM

Deze maand is wederom TechDays in Den Haag, 2 dagen volledig gevuld met developer content. Windows 8, Azure en Windows Phone zijn de hoofd themas. Naast deze 2 betaalde dagen (maar ik denk erg goedkoop) is er ook de gratis Geeknight. Deze avond staat volledig in het teken van apps apps apps en coole technologie zoals robots, kinect etc.

Geeknight is deze keer samen met AppSterdam ingevuld, dat betekend dat er ook presentaties zijn op het gebied van Android en iPhone development (naast uiteraard Windows Phone 7 development). Dus in 1 avond compleet op de hoogte van het hele mobiele landschap. Die avond mag je sowieso niet laten schieten.

Tijdens TechDays hebben we zeer veel bekende sprekers die van de hoed en de rand weten op het gebied van Windows Phone 7. Ik noem een aantal voorbeelden: Rob Miles (bekend van zijn XNA boeken en humor in zijn sessies), Laurent Bugnion (auteur van MVVM Light), Bart de Smet (heeft RX in het Wp7 OS gestopt), Tom Verhoeff, Maarten Struys (MVP), Arturo Toledo (zit in het Metro Design productteam), Olaf Conijn (zijn sessies zijn diep technisch, heeft aan oa Entlib gewerkt voor MS), Fons Sonnemans (DE Blend expert en zeer succesvol in de WP7 Marketplace).

En vergeet de bemanning niet van onze Ask The Expert stand waar je Joost van Schaik (MVP), Manfred Dalmijer (bekend van Regenvoorspeller) en Rajen Kishna (van onder andere de Pathe app) kunt vinden. Alle technische vragen kun je daar kwijt.

Ik heb de Windows Phone 7 content even op een rij gezet voor je:

16 Februari

17 Februari

Wildcard Sessie

Dat is een zeer indrukwekkende lijst met sessies en sprekers! Dus wil je in zeer korte tijd op de hoogte gebracht worden van Windows Phone 7 development (en ik zou meteen wat Win8 meepakken) en contact leggen met een zeer actieve community en sprekers dan moet je zeker komen.

Opgeslagen onder: , , ,

Commentaar:

Matthijs Hoekstra zei:

21-4-2012 UPDATE: We zijn door de toestellen heen helaas. Als er nieuwe toestellen komen of een andere

# April 25, 2012 2:08 PM
Wat denkt u?

(Verplicht) 

(Verplicht) 

(Optioneel)

(Verplicht) 
CaptchaCube Vraag:


Antwoord: