Premier Field Engineering - Premier Field Engineering

Premier Field Engineering

Tja, hoeveel blogs zijn er, en zijn er al niet genoeg? En het antwoord is natuurlijk: Nee, niet zolang er nog mensen zijn die duidelijk kunnen uitleggen over iets wat nog niet te vinden is op het internet. En dat blijkt nog meer dan genoeg te zijn.

Daarom vind ik het een geweldig idee dat de mannen (helaas zijn er nog geen vrouwen bij) in ons team de tijd vrij maken om tips, trucks, veel gestelde vragen en achtergrond informatie voor de gevorderde IT-Professionals te gaan bloggen.

Laat ik ons even voorstellen. Wij zijn het Premier Field Engineering Team in Nederland. Alle grotere ondernemingen die op basis van Microsoft technologie werken hebben (of zouden dat moeten) een Premier Support contract: om te kunnen bellen als de boel plat ligt, maar veel meer nog, om te voorkomen dat er ooit problemen gaan komen. En daar zorgen de Premier Field Engineers voor. Exclusief voor Premier klanten zijn er diverse diensten ontwikkeld, om kennis over te dragen op het gebied van beheer, troubleshooting, (performance) optimalizatie en stabiliseren. Profiteer mee van de geweldige kennis die zij nodig hebben om hun dagelijks werk te doen. Even voorstellen?

<TBODY> </TBODY>

De Helden

Technologie

Mugshots 

Willem, Arjen, Steven & Robin  

Active Directory 

Martijn, Patrick & Pieter  

Windows Platform 

Dirk-Jan

ISA & Windows Security 

Bart, Andre & Erik  

Exchange Server

Martijn & Menzo  

SQL Server

Sander & Mark

Office Sharepoint Server

Erik & Pieter  

System Center Configuration Manager

Andre & Stefan  

System Center Operations Manager

Norman

Biztalk

Happy Blogging!!!

Jan van Eekeren

Manager Premier Field Engineering - Nederland

Microsoft Services