May 2011 - posts - Microsoft Nederland Private Cloud Blog

May 2011 - posts

Seeing is believing - nog meer community evaluation progammas
24 May 11 12:28 PM | Robert Bakker | 1 comment(s)

 

Dit jaar wordt een belangrijk jaar voor de System Center familie. Aan het einde van het jaar zullen alle produkten in de suite worden vernieuwd.

 

Om je goed voor te bereiden op wat komen gaat, zijn er Community Evaluation Programma's in het leven geroepen, waarmee je in een testomgeving met deze beta programmas aan de slag kunt, voordat ze op de markt komen.

 

Zie hieronder het lijstje van nu beschikbare programmas via https://connect.microsoft.com/site1211

 

Open Programs

 

Configuration Manager 2012 Beta 2 - Program starts April 2011

· Download the Datasheet

· Apply to Configuration Manager CEP

Virtual Machine Manager 2012 Beta - Program starts May 2011

· Download the Datasheet

· Apply to Virtual Machine Manager CEP

Forefront Identity Manager 2010 R2 - Program starts June 2011

· Download the Datasheet

· Apply to Forefront Identity Manager CEP

Orchestrator 2012 Beta - Program starts June 2011

· Download the Datasheet

· Apply to Orchestrator CEP

Operations Manager 2012 Beta - Program starts July 2011

· Download the Datasheet

· Apply to Operations Manager CEP

Opgeslagen onder: , , , ,
Virtual Machine Manager 2012 Community Evaluation Program
24 May 11 10:45 AM | Robert Bakker | met no comments

Het Community Evaluatie programma voor Virtual Machine Manager 2012 gaat van start ! Dit programma geeft IT Professionals de mogelijkheid Microsoft System Center Virtual Machine Manager 2012 te evalueren voor het op de markt komt.

Deelnemers aan dit programma kunnen de beta versie van Virtual Machine Manager 2012 proberen, waarbij er richtlijnen geboden worden vanuit het productteam en waarbij de ervaringen en best practices kunnen worden gedeeld tussen de deelnemers aan dit CEP programma.

Learning Themes

Om het evaluatie en testprogramma te ondersteunen, zal Microsoft zogenaamde Learning Themes op tweewekelijkse basis leveren. Deelnemers krijgen per thema een melding en worden geholpen met aanbevolen materiaal en documentatie, om zo optimaal mogelijk het evaluatieproces te doorlopen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het hebben van virtuele 'Chalk and Talk' sessies met het productteam, waarbij de mogelijkheid tot het stellen van vragen en discussie over features is.

Community Forum

Er is een afgeloten forum voor deelnemers aan dit programma waar vragen kunnen worden gesteld, feedback kan worden gegeven en ervaringen kunnen worden gedeeld. Deelnemers worden ook aangemoedigd om in de publieke forums hun ervaringen en feedback te delen. Deelnemers die actief betrokken zijn bij het programma in deze forums zullen ook worden erkend en komen in aanmerking voor bepaalde contests en prijzen tijdens het programma.

Over Virtual Machine Manager 2012

System Center Virtual Machine Manager 2012, als belangrijk component van de System Center Suite, biedt de mogelijkheid uw private cloud infrastructuiur te bouwen. VMM stelt u in staat een heterogene, virtuele omgeving te beheren met een enkel tool. U kunt uw bestaande applicaties in een private cloud onderbrengen, en het uitrollen van applicaties en diensten dramatisch versimpelen, terwijl het mogelijk is applicatiemobiliteit te introduceren tussen uw cloudomgevingen.

Inschrijven voor het CEP Programma kan op http://connect.microsoft.com/site1211