Vanaf 20 april 2017 is de Surface Book voor het eerst ook in Nederland beschikbaar. Door zijn kracht, schermresolutie en grafische prestaties is de Surface Book de ultieme laptop. Hij beschikt over een touchscreen en wordt geleverd met een Surface Pen die zorgt voor een natuurlijke schrijf- en tekenervaring. De laptop is daarmee zeer geschikt voor de meest intensieve gebruikers zoals wetenschappers, 3D-ontwerpers, architecten en iedereen die het stijlvolle design niet kan weerstaan.

Bekijk hier het filmpje van de Surface Book met Performance Base.

Aanwinst voor de Surface-familie

De Surface Book is, na de Surface Pro-serie, de volgende toevoeging aan de Surface-familie die we in Nederland verwelkomen. Surface wordt ontwikkeld vanuit de overtuiging dat niets je in de weg zou mogen staan om je ideeën tot leven te brengen, en altijd met de mens in het middelpunt van de technologie.’. In een tijd dat technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, helpt Surface thuisgebruikers én zakelijke gebruikers maximaal te profiteren van de kansen die de digitale transformatie hen biedt.

Ontworpen en gemaakt door Microsoft

Met de Surface Pro hebben we de eerste 2-in-1-tablet die een laptop echt kan vervangen op de markt gebracht. De Surface Book is wat ons betreft de ultieme laptop. Het PixelSense™-beeldscherm van 13,5 inch is geoptimaliseerd voor pen en touch en kan ook los gebruikt worden als tablet. Daarmee is het een zeer krachtige toevoeging aan de 2-in-1-categorie. Hij is ontstaan uit de zoektocht naar een verhouding waarin onze software en hardware elkaar versterken. Die balans zorgt ervoor dat Microsoft in staat is nieuwe productcategorieën te ontdekken, voor thuisgebruik en zwaardere beproevingen.

Vanaf het prille begin is de Surface Book ontworpen door een team van Microsoft-medewerkers dat alles in het werk heeft gesteld om mensen verliefd te laten worden op hun Surface Book. Uren aan brainstorms en vele prototypes hebben geleid tot een design dat even mooi als functioneel is. Maar niet alleen het ontwerp is verzorgd door Microsoft; ook de hardware is ontwikkeld in ons eigen laboratorium, waar de hoogste kwaliteit wordt nagestreefd.

Windows 10 Creators Update en Surface Book

De aanstaande beschikbaarheid van Windows 10 Creators Update maakt de cirkel van functionaliteit, prestaties en design rond. Surface wordt ontwikkeld met het oog op de functionaliteiten die het besturingssysteem biedt. Met Surface Book haal je het maximale uit wat de nieuwste versie van Windows 10 (de Creators Update) te bieden heeft. Deze gratis update is ontwikkeld om ieders creativiteit aan te spreken. Het maakt onder andere 3D-vormgeving in een nieuwe versie van Paint mogelijk en gamers kunnen rekenen op nieuwe functionaliteiten die hun ervaring nog beter maakt. Ook blijf je nog makkelijker in contact met familie, vrienden en collega’s.

Klik hier voor een filmpje over de mogelijkheden van Windows 10 Creators Update.

Beschikbare modellen in Nederland en pre-orders

De modellen die in Nederland beschikbaar worden, zijn de Surface Book i5 met Integrated Graphics, de Surface Book i5 met dGPU en de Surface Book i7 met Performance Base. Daarvan is de Surface Book met Performance Base de krachtigste uitvoering. Deze heeft onder andere graphics-processing-capaciteiten die twee keer zo sterk zijn als die van de andere uitvoeringen. Bovendien gaat de batterij tot zestien uur mee.


Kun je niet wachten en wil je de eerste zijn die de Surface Book op kantoor of thuis ontvangt? Klik dan hier om een pre-order te plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van de modellen en adviesprijzen (inclusief btw).

Surface Book i5 –  8GB / 128GB € 1.649,00
Surface Book i5 – 8GB / 256GB / dGPU € 2.069,00
Surface Book i7 – 8GB / 256GB / dGPU € 2.599,00
Surface Book i7 – 16GB / 512GB / dGPU € 3.019,00
Surface Book i7 – 16GB / 1TB / dGPU € 3.649,00