Jij kan als een van de eersten voordelig beschikken over Windows 8, zelfs als je nu een Windows 7 PC koopt. Hoe dat werkt leg ik je hier graag uit.

Iedereen die vanaf vandaag (2 juni 2012) een nieuwe Windows 7 PC koopt kan voor slechts €14,99 Windows 8 Pro krijgen zodra het beschikbaar is.

Door dit aanbod (ook wel het Windows Upgrade Offer genoemd) beschik je ÿltijd over de laatste versie van Windows. Je geniet nu van Windows 7 met alle gemakken, zoals bijvoorbeeld de  ?Snap? functionaliteit, EN hebt ook als één van de eersten Windows 8 op jouw PC. 

Spelregels

Een aantal zaken om rekening mee te houden. Het Windows Upgrade Offer:

£         is alleen beschikbaar voor PC’s gekocht tussen 2 juni 2012 en 31 januari 2013

£         kan tot uiterlijk 28 februari 2013 worden aangevraagd

£         geldt alleen voor PC’s die gekocht zijn met Windows 7 Home Basic; Windows 7 Home Premium; Windows 7 Professional en Windows 7 Ultimate.

Voor de overige details kijk op windows.nl/upgrade

Niet wachten op Windows 8

Kun je niet wachten totdat Windows 8 beschikbaar is en wil je het nu al proberen op jouw PC? Zelfs dat kan! Op preview.windows.com wordt de officiële Release Preview van Windows 8 aangeboden als download.

Maar let op: heb je eenmaal Windows 8 geïnstalleerd, dan is het lastig om terug te gaan naar Windows 7. Zeker als je niet de orignele CD hebt gekregen bij je PC.

Windows 8 Release Preview

Mooie PC uitzoeken

Niets staat je meer in de weg om op zoek te gaan naar een nieuwe PC. Hiervoor kun je je onder andere laten inspireren door de prachtige maandelijkse PC Top 10, ook wel Windows Likes genoemd.

Windows Likes

Wil je weten waar je op moet letten bij aankoop van een Windows PC en wat voor jou de meest geschikte PC is? Doe dan de LaptopMatchMaker en krijg na een paar eenvoudige vragen advies op maat.

Veel plezier met je nieuwe PC ?n straks met Windows 8!

Groet

Joris Jan